Még pénteken derült fény egy 2019 végén levédetett Xiaomi szabadomra. A kínai gyártó már sokféle kialakításról elgondolkodott a közelmúltban, hogy miként nézhetne ki a márka hajtogatható telefonja. Természetesen ezek a skiccek még nem a végleges modellt takarják, de iránymutatásnak esetleg jók lehetnek.

Első pillantásra úgy nézne ki a készülék, hogy szétnyitva egy jókora kijelző állnak a felhasználó rendelkezésére, összecsukva pedig elöl és hátul is lenne panel, valószínűleg utóbbi válna inaktívvá, hogy a véletlen érintéseket elkerülje. Négy kamerának is van hely, alighanem ezeket használhatnánk normál és szelfi fotózásra is.

A tervrajzok szerint alul lelhetjük fel a töltőcsatlakozót, és lesz oldalt a fényképezőknél egy hengerszerű rész, mellé hajlana hátra a képernyő egyik fele. Nem titkolt tény, hogy ez a kialakítás látható a Huawei Mate Xs-nél is, kérdés, hogy a Xiaomi mennyiből oldja majd meg a dolgot, hiszen az Xs laza 2700 dollárba kerül, szóval filléres mulatságnak finoman szóval sem nevezhető.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.