mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Tegnap mutatkozott be a Qualcomm eddigi legerősebb mobilos chipje, a Snapdragon 8 Gen 2, ami a korábbi generációnál nagyobb teljesítményt, valamint takarékosabb működést ígér, és remélhetőleg a melegedési problémákon is javítottak. Hogy ez így van-e, azt minden bizonnyal egy Xiaomi telefonnál lehet majd először letesztelni, Lei Jun ugyanis már elhintette, hogy a kínai gyártó hamarosan debütáló zászlóhajójában lesz elsőként ilyen lapka.

Hogy pontosan melyik mobilról beszélt, az egyelőre még kérdéses, de nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy kitaláljuk; minden bizonnyal a Xiaomi 13 illetve a Xiaomi 13 Pro belsejében zakatolhat majd a bivalyerős SoC, és ha a tavalyi évet nézzük, akkor akár már év végén bemutatásra kerülhetnek a csúcskészülékek. Először Kínában kerülnek forgalomba, az európai bejelentésre pedig nem kizárt, hogy a február végi MWC kiállításon kerülhet majd sor.

A Snapdragon 8 Gen 2 mindenképpen előrelépés lesz, hiszen a elrendezés szempontjából 1+2+2+3 magról beszélhetünk, a legerősebb mag 3,2 GHz-en üzemel, de van még négy 2,8 GHz-es nagy teljesítményű és négy 2.0 GHz-es energiatakarékos mag is, nem beszélve az X70 5G chipról és a WiFi 7-ről.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore