Itt a tavasz, végre megérkezett a jó idő, ideje kipattanni a kocsiból, vagy a tömegközlekedés helyett más alternatívát választani. A Xiaomi Mi M365 elektromos roller kiváló lehetőség arra, hogy rövidebb, de akár hosszabb távokon is ingázni lehessen vele, köszönhetően az akár 30 kilométeres hatótávjának.

Szeretnéd megtudni, milyen érzés egy ilyen kétkerekűvel szelni az utakat? Esetleg szeretnél Te lenni az a szerencsés nyertes, aki egy elektromos rollerrel távozhat?

Akkor gyere el a Lurdy Házba 2019. április 27-én 16 és 20 óra között, hogy kipróbálhasd ezt a fantasztikus rollert, kollégáinktól pedig minden fontos információt megtudj róla!

Ha ez még nem csigázna fel, akkor segítünk! A résztvevők a rollerrel kapcsolatos rövid kvíz kitöltése és helyes válaszok megadása után automatikusan esélyt kapnak arra, hogy megnyerjék a Xiaomi Mi M365 elektromos rollert, ugyanis egyet kisorsolunk!
Erről van szó!

De itt még mindig nincs vége a kedvezményeknek, ám egyelőre nem árunk el többet, érdemes mindig visszanézni az eseményre, hiszen folyamatosan tesszük közzé a rollernappal kapcsolatos információkat.

UPDATE 1!
Ahogy ígértük, íme az újabb kedvcsináló:
A roller tesztnapján 10% KEDVEZMÉNYT biztosítunk MINDEN vásárlónak a Mi M365 elektromos rollerből! Csak aznap, csak a roller árából jön le a 10%, csak akkor, ha a Lurdy Mi Store-ban vásárolod a rollert!

UPDATE 2!
TOVÁBB FOKOZZUK! Aki április 27-én, vagyis a roller tesztnapon Mi M365 elektromos rollert vásárol a Lurdy Mi Store-ban, ő a 10%-os kedvezményen, valamint a nyereményjátékon való részvételen felül még egy TÁSKÁT is kap a roller mellé ajándékba. A raktáron lévő táskákból bármelyiket választhatod! Ha eddig nem, talán így már meggyőztünk arról, hogy elgyere 🙂

Az esemény hivatalos Facebook oldala

Nos, jöttök? A részvétel mindenkinek ingyenes 🙂

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Bánfi Péter
WayteQ Europe Sales Representative, közgazdász, Xiaomi rajongó vagyok immár 5 éve. Bábáskodtam az első magyarországi Mi Store létrejötténél, a Xiaomi pekingi irodájában pedig már előre köszönnek nekem :)