mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A Samsung már lázasan dolgozik a következő szuperfelbontású szenzorjának megalkotásán. És nem kizárt, hogy a Xiaomi lesz az első, aki használja majd, a Digital Chat Station pedig még több információt kiszivárogtatott ezzel kapcsolatban.

A szenzor pontos felbontása 192 megapixel lesz, méghozzá 16 az 1-ben pixel binning képfeldolgozással, ami egészen pontosan 12 megapixeles végeredményeket tesz lehetővé. A nagyfelbontásnak köszönhetően akár 4x-es zoom is elérhető veszteségmentesen.

Természetesen ehhez őrült erőre is szükség van, ami már a következő generációs Qualcomm lapkákat vetíti elő. Az egyelőre SM8450 modellszámon emlegetett SoC Snapdragon 895 néven láthat napvilágot. A 4 nm-es gyártástechnológia mellett már a következő generációs Kryo 780-as magok dolgoznak majd a processzorban, méghozzá az új Adreno 730 grafikus gyorsítóval és a Spectra 680 képfeldolgozó egységgel.

A Digital Chat Station szerint az a mobil, amibe ez a szenzor belekerül, az hajlított kijelző és kameralyukat is kap. Nem ez lenne egyébként az első alkalom, hogy egy Samsung szenzor Xiaomi telefonban debütál, gondoljunk csak a 108 MP-es kamerára, ami a Mi Mix Alpha, majd később a Mi Note 10 (Pro) kiváltása volt.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház