mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

December végén várható a Xiaomi következő csúcstelefonjainak a bemutatója. Ezek még a kínai verziók lesznek, az európai változatok nem kizárt, hogy a barcelonai MWC kiállításon debütálnak majd. A hírek szerint jön egy Xiaomi 13 Pro és egy Xiaomi 13 is, előbbi ráadásul ugyanazt az 1″-es Sony IMX989-es fő szenzort hordja majd a hátán, amivel a 12S Ultra is villogott a különböző teszteken.

Xiaomi 13 Pro render

Természetesen minden más téren is a legmagasabb szintet képviseli majd a 13 Pro, hiszen 2K felbontású, szélek felé ívelt, 120 Hz-es AMOLED kijelzőre, valamint már Snapdragon 8 Gen 2 lapkára lehet számítani. Nem meglepő módon a Leica támogatása sem marad el, szoftveres téren pedig Android 13-mal és MIUI 14-gyel debütálhat a zászlóshajó.

Társa, a sima 13 az eddigi renderképek alapján szögletesebb dizájnnal és sík képernyővel kerülhet a boltokba, hardveres téren nem valószínű, hogy nagy lesz a különbség (ahogy a 12 és a 12 Pro esetén sem volt az), inkább kamerás és töltési fronton lehet visszafogottabb a mobil, illetve méret szempontjából is várhatóan kisebb lesz a Prónál. Nektek melyik forma jön be jobban?

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore