mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Ahogy telnek múlnak az évek, úgy lesznek egyre erősebbek és hosszabb távon is használhatók az alsó kategóriás telefonok. Hogy most hol tartunk, azt az új Redmi 12C mutatja be, ami még pár nappal ezelőtt látott napvilágot.

Redmi 12C

A mobil 6,71″-es, HD+ felbontású kijelzőt kapott, az IPS panel egységét egy vízcsepp alakú notch bontja meg, méghozzá 5 MP-es kamerával. A hátlap csúszásgátló textúrát kapott, ráadásul érdekes módon ide helyezték az ujjlenyomat-olvasót, ilyen megoldást régen láttunk már.

A fő kamera 50 MP-es, aminek van ugyan egy párja, de erről nem osztott meg információkat a gyártó.

Redmi 12C

A Redmi 12C lelke egy Helio G85-ös chip, méghozzá akár 6 GB-nyi LPDDR4X RAM-mal és 128 GB-os tárhellyel, utóbbi microSD-vel akár 512 GB-is bővíthető. Habár a készüléken a MIUI 13 fut, nem minden funkció érhető el, hiszen ez a felület kimondottan olyan telefonokra optimalizált változata, amik gyengébb hardverrel rendelkeznek.

A specifikációk közé tartozik még az 5000 mAh-s akkumulátor, a microUSB csatlakozó (ez mondjuk csalódás), a 3,5 mm-es jack port és a 4G támogatás. A 12C egyelőre Kínában kerül forgalomba, a kezdőára ott mindössze 40 ezer forint a 4/64 GB-os kivitelnek.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.