A Xiaomi almárkájaként egyre ismertebb Redmi még májusban leplezte le a K20 sorozat első tagjait, amik Európában Mi 9T és Mi 9T Pro néven kerültek forgalomba. Az utódgeneráció pedig már idén, december 10-én bemutatkozik.

A hír nem mástól, mint Lu Weibingtől származik természetesen, aki a Weibón hintette el büszkén az információt. A K30 család már 5G támogatással érkezik, a Redmi életében először.

A fent látható kép attól is árulkodik, hogy igen vékony kávák veszik majd körül a kijelzőt, aminek jobb sarkában kameralyukas kialakítással bújnak majd meg a szelfi egységek, mert hogy kettő szenzor is lesz az előlapon.

Sőt, ha jobban megnézzük a fotót, akkor feltűnik a rendkívül széles beszédhangszóró is, ergó nem kizárt, hogy sztereó hangzásra is képes lesz a telefon. A Redmi K30 a középkategóriába hozza majd el az 5G-t, köszönhetően a Snapdragon 7xx lapkának, a gyors mobilnet mellett pedig a 30W-os gyorstöltés és a 120 Hz-es kijelző lehetnek majd a készülék óriási ütőkártyái. Vagy éppen a Próé, már ha lesz ilyen belőle.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.