A Youpin közösségi finanszírozási platform keretén belül dobta piacra a Xiaomi a 8H Milan Smart Electric Bed Pro modellt. Az ágy a 8H Milan Smart Electric Bed örököse, ami még 2019 decemberében mutatkozott be. Az új megoldás már négymotoros kivitelt kap a korábbi kétmotoroshoz képest, így egyrészt sokkal precízebben beállítható, plusz több komfortmód is kiválasztható, nem utolsósorban pedig még hanggal is lehet vezérelni az ágyat.

A 8H Milan Smart Electric Bed Pro merev, rugós matraccal rendelkezik, az ágy pedig úgy lett kialakítva, hogy a lábai magasak legyenek, így egyrészt jobban néz ki, másrészt könnyebb kitakarítani alatta. A matrac több ponton is tart, hogy az alváshoz legjobban illeszkednek és ne engedje a gerincet meghajlani, ezáltal nem fog senki derékfájással ébreni.

A legújabb generciós ágyat a hang mellett a MIJIA alkalmazáson és távirányítóval is lehet vezérelni, ráadásul több hasznos pozícióba is beállítható, például olvasáshoz vagy tévézéshez, de van még zéró gravitációs és horkolás elleni mód is. A bőrből és minőségi anyagokból készülő ágy 4899 áron lesz kapható Kínában.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

FORRÁSGizmoChina
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.