mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Többféle elsődleges szenzort is használt már a Xiaomi, a legnagyobbak mind-mind 108 MP-es felbontásúak, példaként lehetne említeni a Mi 11-et vagy éppen a Mix 4-et. A fő szenzortól viszont jelentősen elmaradt a többi, legalábbis felbontásban biztosan, átlagosan 8 és 13 MP-es egységekkel lehetett találkozni.

A jövőre, vagy akár az év végén debütáló Xiaomi 12 viszont rátehet mindenre egy lapáttal. A Digital Chat Station információi szerint ugyanis 50 MP-es lesz az elsődleges kamera, emelett pedig még két 50 MP-es szenzor kap helyet, egy telefotó és egy ultranagy látószögű.

Előbbivel akár 5x-ös optikai zoomra is képes lehet majd a telefon, sőt, hibrid módban akár 10x-es közelítés is lehetséges lesz.

Korábban napvilágot láttak már olyan pletykák, hogy a Samsung új fejlesztésű 200 MP-es kamerája lehet majd a Xiaomi 12 ütőkártyája, de nem kizárt, hogy a gyártó inkább a 12 Ultrába rakja csak bele. Ekkora felbontású szenzorok egyébként elég ritkák együtt, a Mi 11 Ultra az, ahol 48-50-48 MP-es hármassal találkozhatunk.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház