mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A Xiaomi lázasan dolgozik azon, hogy a képernyő alá építse be az előlapi kamerát, ezzel is megszabadítva a felhasználókat a kameralyukaktól és a szenzorszigetektől. A pletykák korábban a Mi 10 Ultránál gondolták úgy, hogy majd debütál ez a megoldás, de még a Mi 11 Ultra sem hozta el ezt a várva-várt fejlesztést. A következő modell, aminél esély van arra, hogy szinte a teljes előlapot kijelző foglalja majd el, az a Mi Mix 4, az Ice Universe forrásai szerint ugyanis a Xiaomi rájött a titok nyitjára.

Korábban ugyanis azt nyilatkozta a gyártó, hogy hatalmas kihívás a panel mögé rakni az előlapi kamerát, hiszen nem tud megfelelő fény jutni a szenzorra. A feszített munkatempó viszont most eredményt szülhet, mondjuk állítólag pont ezért a kijelző felbontása nem lehet nagyobb Full HD-nél (nem mintha ez ne lenne elég).

A másik dolog, ami némileg biztosnak tűnik, hogy a Mi 11 Ultrához hasonlóan hátul is lesz kijelző, csak társánál nagyobb, ez a szelfi képek elkészítését segíti a fő kamerával. A Mi Mix 4 persze nem lesz olcsó, a hírek szerint valahol 1200 eurós áron kerülhet majd az európai boltok polcaira.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház