Aligha meglepetés, hogy a Xiaomi összehajtható telefonnal készül, sőt, igazából már az egyik illetékes meg is mutatta egy videóban, csak nyilván nem nagyon akarták, hogy az a rövidfilm kikerüljön. Most a kínai gyártó hivatalos közleményt adott ki, amiben leírják, hogy igenis dolgoznak egy ilyen megoldáson, keresik a megfelelő dizájnt, valamint nézik, hogy miként viselkedik a MIUI rendszer.

A Xiaomi ráadásul magát az elsők között emlegeti, aki dupla kijelzős, összehajtható telefont dobna piacra. Igazából háromféleképpen lehet majd használni, kinyitva, összecsukva és tablet módban. Két névre voksolnak egyelőre a legtöbben, vagy Xiaomi Dual Flex, vagy Xiaomi MIX Flex lehet a végeredmény, de ezek tényleg csak tippek.

Alul lesz az USB-C port, a kamera pedig valószínűleg egyedi megoldásban lesz látható. A vékony kávák igen használható modellt vetítenek elő, érdekes ez az egész összehajtható telefon világ, mindenesetre mindenképpen bíztató, hogy a Xiaomi hamarosan ilyen eszközzel lép majd fel a többiek ellen.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu