Telihold van, amit akár szabad szemmel is megcsodálhatunk, látványos fotókhoz viszont általában komoly fényképezőgépre, vagy igencsak drága objektívre van szükségünk. Persze azért van olyan alternatíva is, hogy a zsebünkből kapjuk elő a telefont, ám ebből a szempontból ilyenkor a végeredmény finoman szólva sem kielégítő.

Kivéve, ha olyan Xiaomi telefonnal rendelkezünk, amiben megtaláljuk a Super Moon kameramódot, amivel hihetetlen alkotásokat örökíthetünk meg. Alapvetően elég egyszerű a történet, hiszen megnyitjuk a kameraappot, a „Több” menüpontra kattintva pedig kiválasztjuk a „Szuperhold” funkciót. Ilyenkor pedig automatikusan zoom lencsére vált a program.

Ezután pedig csak a Holdra kell irányítatunk a mobilunk fényképezőjét és elkattintani a fotót. Mi a Xiaomi Mi 11 Ultrát használtuk erre a célra, ami 5x-ös optikai zoomra képes. 10x-es esetén hibridzoomról beszélünk, ami már kevésbé hoz jó minőséget, ennél nagyobb nagyítás során pedig a digitális zoom miatt jelentős minőségromlásra számíthatunk.

Ha viszont maradunk az automatikus beállításoknál, akkor bizony meglepetésszerűen jön a lélegzetelállító végeredmény:

Ugyanez nagyítva:

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.