Elképszető, hogy Kínában már milyen széles termékportfólióval rendelkezik a Xiaomi, főleg MIJIA márkajelzés alatt dobnak piacra újabbnál újabb készülékeket. Persze a MIJIA már Xiaomi Smart Home lett, utalva ezzel arra, hogy ezek a kütyük bizony az okosotthon részét képezik. A legújabb ilyen a MIJIA Double-door Small Refrigerator, az egyik legolcsóbb hűtő, ami egyelőre csak Kínában lesz kapható.

A Double-door Small Refrigerator összesen 118 literes kapacitással bír, méreteit tekintve pedig 470 x 527 x 1137 milliméteres. Meglehetősen kis helyet foglal tehát, mindössze 0,25 nm-en elfér. A felső rész a mélyhűtő, itt 33 liternyi űrtartalom áll rendelkezésre, a lenti rész pedig 85 literes. Több rekesz is található belül, amik szabadon állíthatók.

A hűtő nagy hatékonyságú kompresszort kapott, mindössze 36 decibeles „zajt csap”és csupán 0,49 kWh-t fogyaszt naponta.

A Double-door Small Refrigerator rejtett ajtónyitóval rendelkezik a letisztultabb dizájn miatt. A Xiaomi figyelt az ételek megfelelő tárolására is, erre alkalmas anyagokat használt mindenhol, a polcok pedig edzett üvegből készültek. A hűtő Kínában 899 jüanba kerül.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu