Több kép is napvilágott látott egy olyan Xiaomi mobilról, aminek hátlapján az IP68-as felirat figyelhető meg. Mint köztudott, a gyártó készülékei egyelőre nem kaptak még hivatalos besorolást a vízállóság kapcsán, bár több teszt is megmutatta, hogy azért számos szigetelés megtalálható a telefonok belsejében. A most lencsevégre kapott telefon „Comet” kódnéven fut, és sok minden lehet a hátterében.

Aki megkaparintotta a készüléket, ő azt nyilatkozta, hogy mindössze három készült belőle, és még eléggé prototípus szaga van a dolognak, hiszen Snapdragon 710-es lapka hajtja, 64 GB-os háttértár és 4 GB RAM található benne. Külsőleg pedig rendkívüli módon hasonlít a Black Shark tagjaira.

További információ a Bluetooth 5.0, a 2900 mAh-s akkumulátor, valamint a 12 MP-es kamera, de a lényeg inkább a korábban említett IP68-as védettségen lehet. Hogy ebből mi lesz végül, egy olcsó gamer, vagy egy kedvező árú strapatelefon, az még jó kérdés, de talán az látszik, hogy a Xiaomi is érzi, kell a vízálló kivitel a vásárlóknak.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu