Az első hivatalos, Kínán kívüli Mi Store még 2016-ban nyílt meg Szingapúrban, azóta pedig már Magyarországon is elég sok üzletbe el lehet látogatni, gondoljunk csak az itthoni elsőre, a Lurdy Mi Store-ra, vagy a szegedi és a debreceni boltokra. A Xiaomi pedig ma bejelentette, hogy a Xiaomi Store boltjainak a száma a globális piacokon átlépte az ezret, ami jelentős mérföldkövet jelent a vállalat globális terjeszkedésében. Fontos, hogy ebbe a szárazföldi Kína és India nem tartozik bele.

A jelentős teljesítményt annak ellenére sikerült elérnie a vállalatnak, hogy a hagyományos üzletek világszerte komoly kihívásokkal szembesülnek. Az, hogy a Xiaomi Store ilyen körülmények között is sikeres tudott maradni, azt bizonyítja, hogy a Xiaomi márkát nagyon sokan kedvelik és hogy nagyszerű lehetőségei vannak a globális piacokon.

A Xiaomi Mi Store hálózatát független, hagyományos kiskereskedelmi üzletek alkotják, amelyeket a Xiaomi saját partnerei alapítanak és üzemeltetnek. Az összes globális Xiaomi Store Xiaomi szabványok szerint működik, és kizárólag eredeti Xiaomi termékeket árul. A Xiaomi Stores tagjai tehát a vállalat hagyományos kiskereskedelmi üzletágának magas színvonalú szolgáltatások nyújtó hivatalos képviselői.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.