Hihetetlen, hogy repül az idő, hiszen idestova egy éve, hogy megnyílt Magyarország első és egyetlen hivatalos Xiaomi márkaboltja, a Lurdy Mi Store. Ennek alkalmából egy közös ünneplésre hívunk Titeket, nem csupán akciókkal készülünk, hanem egy nagyobb nyereményt is hazavihet a szerencsés vásárló.

Akciós termékek

A Mi Shopping Festival névre keresztelt eseményt 2019. augusztus 24-én és 25-én tartjuk majd (szombat és vasárnap), ezen a két napon az alábbi termékek lesznek akciósak:

  • Minden XIAOMI telefon mellé ajándék Mi Power Bank 2s 10 000 mAh-s külső akkumulátor (szürke vagy ezüst)*

Az akció csak és kizárólag a Lurdy Mi Store-ban történő vásárlás esetén érvényes, a www.xiaomi.hu webshop nem vesz részt az akcióban, hiszen ezen a két napon az üzletet születésnapját ünnepeljük.

Nyereményjáték

A Lurdy Mi Store-ban vásárlók a kasszánál egy kérdőívet is kapnak a kollégáktól, amin három rendkívül egyszerű kérdés szerepel majd. A helyes válaszokat bekarikázva és az utasításokat végigolvasva kell a kvízlapot bedobni a boltban kihelyezett Xiaomi dobozba. Fontos tehát, hogy csak azok vehetnek részt a nyereményjátékban, akik vásárolnak a Lurdy Mi Store-ban.

A nyeremény nem más, mint egy Xiaomi Mi 9T okostelefon, természetesen 2 év hivatalos Xiaomi jótállással, 6/128 GB-os kivitelben. A sorsolás 2019. augusztus 25-én este 20 órakor lesz, amelyet videóra is veszünk, ezt pedig majd közzétesszük a Facebook és az Instagram oldalunkon.

Apróság

Hogy senki ne távozzon üres kézzel, a Mi Shopping Festival két napján a Lurdy Mi Store látogatóknak csokival kedveskedünk, amit Xiaomi logóval ellátott csomagolásban adunk át, egy kis emléknek, vagy étvágycsillapításnak mindenképpen jó lesz 🙂

Nagyon örülnénk tehát, ha minél többen eljönnétek és velünk ünnepelnétek a Lurdy Mi Store 1 éves születésnapját, jelenlétetekkel pedig színesítenétek a Mi Shopping Festivalt.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

* akciós Power Bank: 1 forint