mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Biztos vannak, akik már izgulnak azon, mikor jön újra valamilyen Xiaomi telefon. A szívdobbanások pedig október 27-ig lesznek még hevesebbek, hiszen aznap mutatkozik be a Redmi Note 12 sorozat, legalábbis Kínában, az európai premierre minden bizonnyal 2023-ig várni kell majd.

Ez persze sokat abból a szempontból nem jelent, hogy specifikációk szerint nem szoktak eltérni egymástól a mobilok, esetleg a megnevezés módosulhat egy kicsit. A mostani bemutatón viszont Redmi Note 12-re, Note 12 Próra és Note 12 Pro+ modellekre számíthatunk.

Már az is biztos, hogy a Redmi Note 12 Pro hátlapján egy Sony IMX766-os fő szenzor dolgozik majd, méghozzá optikai képstabilizálással, ami nagy fegyvertény lehet a korábbi generációkhoz képest. De itt még nincs vége az ütőkártyáknak.

Redmi Note 12

A töltési sebesség is a különbözik majd, 67W-ot tudhat majd a sima Note 12, akár 120W-ot a Pro és nem kevesebb mint 210W-ot a Pro+, utóbbi ráadásul szélek felé hajló AMOLED panellel és 200 MP-es fő kamerával hívhatja fel magára a figyelmet.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore