mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Még 2019 végén mutatta be a Xiaomi a Mi Mix Alpha modellt, ami egy különleges, ám forgalomba végül nem kerülő telefon volt, méghozzá olyan kijelzővel, ami a széleken keresztül szinte az egész hátlapot és az előlapot beborította. Ezután érkezett a Mi Mix Fold, ami egy összehajtható mobil, ám ezt csupán a Kínában élő felhasználók tudják megvásárolni, ráadásul ott nagyon kedvező áron.

A Xiaomi viszont úgy fest, már azon gondolkodik, mi lenne, ha a két típus tulajdonságait egyesítenék. Legalábbis erről szól egy szabadalom, aminek végeredménye egy Mi Mix Fold és egy Mi Mix Alpha szerelemgyerek lehet.

Vagyis; nem csak összecsukható lenne, hanem körös-körül szinte csak kijelzőből állna. A látványképeken mondjuk nem látunk előlapi kamerát, ezt már alighanem a panel mögé szerelné a gyártó, vagy pedig a fő kamerát lehetne szelfizésre is használni. Lei Jun mindenesetre korábban még kihívásként emlegetett ezt a kivitelezést, ám lehet, hogy azóta már találtak módszert arra, hogy tömeggyártásba kerülhessen egy ilyen mobil, akár 90 Visionox vagy 120 Hz-es Samsung panellel.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház