A Xiaomi nem fukarkodik a különböző modellekkel, lényegében már minden névhez egy egész sorozat társul. A Redmi 9 is ilyen, hiszen van már 9AT, 9C, sima 9-es és most már a Redmi 9T is. Utóbbi kerül most középpontba, ami a kellemes árazása ellenére komoly képességeket vonultat fel, legalábbis kategóriájában. Bár a külső alapvetően műanyag, legalább a vízlepergetés adott, persze ettől még egy nyári zivatar során sem érdemes elővenni. A kijelző 6,53″-es, a felbontása Full HD+, tehát éles a tartalom, az IPS-nek köszönhetően pedig a betekintési szög is rendben van.

A Snapdragon 662 SoC elegendő ehhez a panelhez, a 4 GB RAM mellé pedig 64 GB-os adattároló dukál, ami úgy bővíthető microSD-vel, hogy a dual SIM-ről sem kell lemondanunk. A Redmi 9T fedélzetén Android 11 fut, méghozzá MIUI 12-vel, a Xiaomi rendszere ebben is esetben is rendkívül széles körben személyre szabható, a szoftver reszponzít, az átlagos feladatok ellátására tökéletesen elég.

Hátul van egy 48 MP-es fő kamera, egy 8 MP-es szupernagy látószögű egység, valamint két darab 2 MP-es kiegészítő szenzor is. A kamera képminőségéről a fenti videóban beszéltünk többet, alapvetően nappal nyugodtan elő lehet venni, éjszaka sincs gond, de nyilván nem egy csúcstelefonról van szó.

A 6000 mAh-s akkumulátor mindeképpen örömteli, ezzel két-három napos üzemidő is kijöhet, tölteni pedig 18W-tal lehet. Adatkommunikációs képességek között találunk kétcsatornás WiFi-t, Bluetooth 5.0-t, GPS-t (GLONASS, Galileo, BDS), infrát, 4G/LTE-t, plusz NFC-t is, hogy mobillal is lehessen fizetni. A sztereó hangzásra képes Redmi 9T ára nagyon kedvező, főleg a tudásához képest, a vásárláshoz ERRE a linkre érdemes kattintani.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház