Már tegnap megszellőztette a Xiaomi, hogy ma valami rendkívüli rekordot fog bejelenteni. Ez pedig meg is történt. Fogtak ugyanis egy módosított Mi 11 Pro készüléket, amibe egy 4000 mAh-s akkumulátort tettek. Eddig még nem izgalmas, ám a töltési sebesség hallatán már kikerekedik az ember szeme: a gyártó ugyanis elérte a 200W-ot vezetékesen és a 120W-ot vezetékmentesen.

A végeredmény pedig több mint meggyőző. A HyperCharge technológiának köszönhetően ugyanis 0-ról mindössze 8 perc (!!) alatt 100%-ra ment fel a telep töltöttsége, vezetékmentesen pedig csupán 15 percre volt szükség. Természetesen mindkettő rekord.

A HyperCharge vezetékes tempója úgy alakul egyébként, hogy az első 10% megvan 44 másodperc alatt, ami gyorsabb, mint egy fogmosás, az 50%-ot pedig 3 perc alatt éri el. A teljesítmény eközben 15W és 198W között mozog.

A vezetékmentes teszt során is sokat fogunk pislogni, hiszen 1 perc alatt már 10%-nál jár a mutató, 50%-ot pedig 7 perc után láthatunk a kijelzőn, negyedóra pedig már 100%-ot jelent. Természetesen hibába fantasztikus dolgok ezek, egyelőre még a közeljövőben ne várjuk ezt egy telefonnál sem, ám a további éveket illetően már érdekes lehet, hogy hova fejlődik majd a mobilipar.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.