Nem kérdés, hogy 2021-ben is csúcstelefonnal száll majd harcba a felső kategóriában a Xiaomi, valószínűleg Mi 11 és akár Mi 11 Pro néven. Egyelőre persze még nagyon keveset tudunk a telefon(ok)ról, ám azért már szivárognak az információk, vagyis tippek, hogy mire lehet számítani.

Az szinte biztos, hogy a Mi 10 Ultra nem lesz kapható Európában, vagy legalábbis nem ezen a néven, szóval a várhatóan februári bemutatóig azért ki lesznek éhezve a Xiaomi fanok egy új zászlóshajóra. A fotók alapján van esély arra, hogy a képernyő mögé kerül már beépítésre az előlapi kamera, így akár 98%-os kijelző/előlap arány is elérhető lesz, a védelemről pedig a Gorilla Glass 6 gondoskodhat.

Abban egyelőre nem tudnak megegyezni a pletykagyárosok, hogy a Mi 10 Ultrából kiindulva 48 MP-es lesz-e a fő kamera, vagy marad a Mi 10-ben látott 108 MP-es egység, esetleg valami még nagyobb, 144 MP-es szenzorra tér át a Xiaomi, de jól tudjuk, hogy a minőséget nem a felbontás nagysága javítja leginkább. A zoomra biztos hangsúlyt fektet majd a vállalat, a 120x-os digitális nagyítás szinte borítékolható.

A Xiaomi Mi 11 esetén a teljesítményről a Snapdragon 875-ös lapka fog gondoskodni, újgenerációs 5G modemmel, dual módos X60-nal, 5 nm-es csíkszélességgel. Az AMOLED kijelző nem lehet kérdés, mint ahogy a 120 Hz-es képfrissítés és a Full HD+, vagy QHD+ felbontás sem.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSXiaomi Today
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.