A „vízesés” névre hallgató kijelző a Xiaomi figyelmét is felkeltette, ez lehet az idei év végének ütőkártyája. De mi van akkor, ha egy cég még ennél is messzebb jár a fejlesztésben? Nos, akkor alighanem nála lesz az pikk ász, a legerősebb lap. Ez pedig a Xiaomi lehet, akik szeptember 24-én mutatják be a Mi 9 Pro 5G-t, valamint a Mi Mix Alphát, méghozzá olyan kijelzővel, ami az előlap 100%-át elfoglalja.

A renderképek persze még nem feltétlenül mutatják meg a végleges kialakítást, ám általában ezek állnak a legközelebb hozzá, a korábban elhangzó vélemények, hírek és pletykák alapján kerülnek összeállításra. A mostani fantáziafotók alapján pedig kijelenthető, hogy a Mix Alpha tényleg döbbenetesen jól néz ki és új fordulatot hozhat a kínaiak életében.

A Xiaomi holnap érkező zászlóshajója minden téren a csúcsot képviseli majd; Snapdragon 855+ SoC, 108 megapixeles Samsung ISOCELL fő kamera, két segédkamera, AMOLED kijelző, villámgyors vezeték nélküli töltés és még sorolhatnánk.

Emellé érkezik majd a Mi 9 Pro 5G, ami azzal tud majd többet a sima Mi 9-nél, hogy 4000 mAh-s akkumulátort kap, plusz frissítik ezt is Snapdragon 855+ lapkára, nem beszélve a 30W-os Mi Charge Turbo wireless gyorstöltésről. Mi TV Pro és MIUI 11 bejelentésekre szintén számíthatunk holnap.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu