Még tavaly decemberben mutatta be a Xiaomi Mi 11-et a Xiaomi, ami eleinte csak Kínában volt kapható, azóta viszont már az európai variáns is debütált, más kérdés, hogy a forgalomba kerülésre itthon még március végéig várni kell. Sokan viszont leginkább az állítólagos Pro (vagy Pro Plus, esetleg Ultra) modellt várják, amiről most számos kép és egy videó is kiszivárgott az internetre, utóbbi a Tech Buff PH csatornának köszönhető.

A mobil külsőleg leginkább a Poco M3-ra emlékeztethet mindenkit, csak jóval fejlettebb kiadásban: hátul 50 MP-es a fő kamera, 48 MP-es az ultraszéles és 48 MP-es a periszkóp szenzor. Van még egy dupla ledes villanó, és ami a pláne, egy másodlagos kijelző is, ami a szelfi fotók elkészítésében nyújthat segítséget.

Egyelőre a fekete és a fehér szín szűnik biztosnak, plusz a kamerák mellett ott a 120x felirat, ami alighanem a digitális zoomra utalhat, kérdés, mi lesz a végeredmény, mert a másik prototípuson 120X, 12-120mm, 1:1.95-4.1 feliratot is lehet látni.

A YouTuber szerint az idei legütősebbnek érkező Xiaomi készülék 6,81″-es, WQHD+ felbontású, 120 Hz-es OLED kijelzőt, Gorilla Glass Victus üveget és 20 MP-es szelfi egységet kap.

Emellett Snapdragon 888 hajtja, MIUI 12.5 dolgozik rajta, 5G támogatással rendelkezik és még IP68-as védettséget is kap. Kiemelendő ezeken túl a Harman Kardon audio, az 5000 mAh-s akkumulátor, valamint a 67W-os vezetékes és vezetékmentes töltés.

Ha a fentiek igazak, a Xiaomi Mi 11 Ultra/Pro rendesen túlmutat majd a konkurens telefonokon.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország