Többször írtunk már a Xiaomi óriási, várhatóan több órás, március 29-én megtartandó online eseményéről. A gyártó nem csupán három Mi 11-es telefon dob piacra (Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11 Lite), hanem a folyékony lencsével ellátott Mi Mix új tagja is bemutatásra kerül.

Ha ez még nem lenne minden, két dolog miatt is érdekes lehet még a hétfői program. A promóképek szerint ugyanis egy teljesen új akkumulátortechnológia is napvilágot láthat (legalábbis mobilos fronton új, a Tesla már az autóiparban bevetette). Ez pedig a Mi 11 Ultra szupersebes töltésére alkalmas szilícium-oxid anód akkumulátora, ami azért jó, mert a lítiumionos telep szilíciummal egészül ki a fajlagos energiasűrűség drasztikus növelésére.

A Mi 11 Ultra így amellett, hogy hihetetlen gyorsan feltölthető lesz, mégis vékonyabb lehet más telefonoknál, ráadásul az üzemidő nem fog csökkeni.

A másik nagy bumm a házon belül fejlesztett lapka lehet, bár még nem világos, hogy az anno 2017-ben leleplezett Surge S1 utódjáról lesz-e szó. A részvények mindenesetre a hír hallatán azonnal emelkedésbe kezdtek, hiszen manapság nagy a chiphiány, szóval egy ilyen lépéssel nagy előnyt szerezhetne magának a gyártó. De vajon a Mi Mix széria újdonsága hívhatja fel magára például a Surge S2-vel a figyelmet? Napokon belül kiderül.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország