Léteznek meglepetések az életben. És a Xiaomi termékei között is. Például ez a Xiaomi Mi Portable Air Pump kompresszor, ami egy rendkívül hasznos kütyü lehet azoknak, akik sokat utaznak, bicikliznek, vagy rollereznek. A mindössze 250 grammos eszköz ugyanis tényleg hasznos, a dobozban is a legmegfelelőbb tartozékokat találjuk, kezdve a „francia” átalakítótól a szeleptűn át egészen a töltéshez szükséges microUSB kábelig, vagy a kis tasakig, amiben hordozhatjuk a készüléket.

Alul egy műanyag ajtócska mögé rejtették a microUSB csatlakozót, így lehet tölteni a 2000 mAh-s akkumulátort, egy led is jelzi, hogyan áll az etetés. Van egy digitális kijelzőnk, amin a psi értékeket láthatjuk, 0,2 psi pontossággal mutat mindent. A maximum nyomás, amit a Xiaomi Mi Portable Air Pump kompresszor létre tud hozni, az 150 psi, vagyis 10,3 bar, ergo még akár buszok kerekét is fel lehet pumpálni vele.

Persze nem fél pillanat alatt, egy labdánál elég 1 perc (és egy feltöltéssel ezt hatszor megtehetjük), vagy egy autóguminál 6 perc, biciklinél sem kell több 3 percnél átlagosan. A pillanatnyi nyomást bármikor szabályozhatjuk, van egy négyirányú gombunk, jobbról érjük el a különböző járművekhez, dolgokhoz előre betáplált értékeket. A bal oldali billentyűre nyomva a zseblámpát lehet bekapcsolni, ez is kedves szolgáltatás.

A Xiaomi Mi Portable Air Pump kompresszor működéséhez mindössze a piros karikával jezett oldalról ki kell húznunk a csövet, majd utána csatlakoztatni kell a szelepre, és kész, a középsőg gombbal elindíthatjuk a folyamatot. Használható akár nyomásnak a mérésére, például az útnak indulás előtt. A készülék ára 12 900 Ft a Lurdy Mi Store-ban és a Xiaomi.hu webshopban, ennyit pedig alighanem mindenkinek megér, akik tényleg szeretnek motorozni, tekerni, vagy focizni.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.