Újabb hordozható akkumulátorral bővült a Xiaomi termékpalettája, ez lett a Mi Wireless Power Bank 30W. A pláne nem is maga a hír, hanem hogy a telep asztali töltőként is funkcionál.

A WPB25ZM modellszámú energiaforrás tetején található az a tekercs, ami a vezetékmentes töltést biztosítja. Egy 10000 mAh-s névleges kapacitású akkumulátorról van szó, aminek nettó teljesítménye viszont kevesebb, 5600 mAh.

A Mi Wireless Power Bank 30W mellé jár egy dokkoló is, amivel lényegében egy asztali töltővé alakítható át a készülék, így kényelmesebben rá lehet helyezni a kompatibilis telefonokat, a töltöttséget ledek jelzik, így tudjuk, mikor kell majd táplálni a telepet.

A power bank USB-A portja 27W-os töltésre képes, USB-C-n pedig 30W a teljesítmény. Sőt! Vezetékmentesen is képes 30W-os etetésre, amiből többek között a Mi 10 5G, vagy éppen a Mi 9 is profitálni tud (utóbbi 20W-tal szívja így magába a naftát). Magát a Mi Wireless Power Bank 30W-t USB-C-n 18W-tal, vagy a mellékelt állvánnyal lehet tölteni.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.