A Redmi Note 9 sorozat kínai modelljei mellett jutott még a szó a Redmi Watch okosórának is, ami a vállalat első ilyen kütyüje. A négyzet alakú kijelzővel szerelt modell természetesen a sportolás szerelmeseinek szívét is megdobogtatja, hát még ha az árcímkét meglátják ezek a potenciális vásárlók.

A Redmi órájának előlapján egy 1,4″-es képernyő található 320 x 320 pixel felbontással. Lehet választani a fekete, a fehér, a rózsíszín, a kék és a zöld árnyalatok közül, természetesen a számla is módosítható digitálisan (120+ különböző lehetőség van erre).

Az óra a Mi Fit alkalmazással működik együtt, a párosítás Bluetooth 5.0-n keresztül történik, van NFC is, a vízállóság pedig 50 méterig adott a 35 grammos kütyü esetén. Az üzemidő nagyjából 7-12 nap körül alakul, a töltés 2 órát vesz igénybe.

A Redmi Watch ára döbbenetes, hiszen 299 jüanba kerül, ami még bruttósítva és minden járulékkal számolva sem éri el a 18-20 ezer forintot. Európába elvileg nem Redmi Watch, hanem Xiaomi Mi Watch Lite néven fog forgalomba kerülni.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.