Már jó ideje léteznek elektromos fogkefék, aminek piacát az utóbbi időben jelentősen átszabta a Xiaomi, valamint a vele együttműködésben lévő cégek sokasága (például ott a Soocas is). A folyamatos fejlődés pedig jobbnál jobb eszközökkel kényezteti el a felhasználókat és azok fogait, így tesz a legújabb megoldás, a Xiaomi Mi Electric Toothbrush T300 is.

A Xiaomi Mi Electric Toothbrush T300 számos hasznos funkcióval rendelkezik. A legfontosabb az akár 25 napos üzemidő, aminek elérése napi kétszer két perces fogmosás esetén lehetséges. Szintén elég jó hír a gyorstöltés, ráadásul USB-C csatlakozón keresztül, a merülést apró led jelzi.

A mágneses lebegőmotor nagyon csendesen működik, elvileg 65 dB-s értéket mért a gyártó, percenként 31000 rezgést produkál a masina. A sörtéket továbbra is a DuPont gyártja, DuPont Tynex StaClean Antimicrobial fejekről beszélünk, amik egyszerre két fogat tudnak tisztítani, főleg a 10 fokos szögnek köszönhetően, ami könnyedén eltávolítja a lepedéket.

A T300-nál két módot lehet választani, az egyik a finomabb az érzékeny fogakkal és ínnyel rendelkezőknek, a másik pedig normál tisztítást jelent. Fogmosás közben a rezgés 30 másodpercenként megáll egy pillanatra, ezzel is jelezve, hogy jobb alulról vagy felülről érdemes másik részre áttérni. Az elektromos fogkefére közösségi gyűjtést rendezett a Xiaomi, az 1000 darabos számot pedig szinte már el is érte, ami után 18 helyett 22 dollárra emelkedik majd a végfelhasználói ár.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu