A legtöbb biztonsági kamerát mozgatni kell ahhoz, hogy egy adott helyiség vagy terület teljes egészét láthassuk. A Xiaomi viszont most egy új készüléket dobott piacra, méghozzá XVV Smart Panoramic Camera néven. A kamera a halszem lencséjének köszönhetően 360 fokos panoráma VR szöget biztosít, de nyilván az optika maga 180 fokban lát.

A XVV Smart Panoramic Camera olyan tartozékokkal kerül forgalomba, amelyek a 360 fokos képalkotást lehetővé teszik, felrakhatjuk a falra, a plafonra, a legjobb pedig az benne, hogy nincs olyan pont, amit ne látna folyamatosan.

A kamerát 2 MP-es szenzorral szerelték fel, ami Full HD felbontásban tud videókat rögzíteni. Természetesen nem maradt el az infra, amivel éjjel is lát a kütyü, ezeket a fényeket az emberi szem nem látja, így fel sem tűnik, hogy monitorozzuk a környezetet.

Többféle módot is támogat a készülék, így lehet panorámát, széles látószöget, osztott képernyőt is választani. Kétutas hangátvitelre is képes a szerkezet, ezáltal hallhatjuk is, ami a közelében történik, de beszélhetünk is rakta keresztül. A XVV Smart Panoramic Camera támogatja az akár 128 GB-os microSD kártyát, a 2,4 GHz-es WiFi hálózatokat, a H.265-ös videokódolást.

Az ára pedig kedvező, mindössze 169 jüan, ami nettó 7300 forintot jelent.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu