mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Nem sokkal ezelőtt mutatta be legújabb készülékeit a Xiaomi, köztük a MIX4 csúcstelefonnal, valamint a Pad 5 sorozat két tagjával. A táblagépes piacra három év után tért vissza a gyártó és úgy tűnik, rendkívül jó döntés született ezzel.

A Xiaomi ugyanis bejelentette, hogy mindössze 5 perc leforgása alatt 200 000 darab tabletek értékesített, ami finoman szólva is remek eredmény, főleg úgy, hogy még csak Kínában kezdődött meg az értékesítés.

Persze azért nem minden fenékig tejfel, a felhasználók ugyanis nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy a tartozékok egyelőre nagyon limitált számban kaphatók, így sokan nem tudtak már billentyűzetes tokot vagy éppen érintőtollat vásárolni.

A specifikációkat figyelembe véve persze nem meglepő, hogy a felhasználók ráharaptak az újdonságokra, hiszen 11”-es, 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező kijelzővel, Snapdragon 860/870 processzorral, nagy akkumulátorral 67/33W-os gyorstöltéssel felvértezett tabletekről van szó. Az európai felhasználók is kapnak majd a Pad 5 sorozatból, kérdés persze, hogy mikor és melyiket.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.