mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Egyre több mindent megtudunk a Xiaomi következő alsó kategóriás készülékéről, a Redmi 10-ről. Egyelőre persze még mindegyik pletyka szinten említhető, de sokszor ezek a szóbeszédek később valósággá is válnak. Az egyik legkomolyabb ütőkártya az 50 MP-es fő kamera lehet, ami persze nem lesz ugyanaz, mint ami a Mi 11 Ultrában található, ám ettől még a szegmens egyik legjobbja lehet.

A dizájn a Mi 10 Ultránál megismerthez hasonló, de mondhatnánk akár a Redmi Note 10 sorozatot is. Belül Helio G88 dolgozhat, méghozzá nyolcmagos processzorral és akár 6 GB RAM-mal. A Xiaomi nem hagyja ki a zizzert és marad a 3,5 mm-es jack csatlakozó, az akkumulátor mérete pedig 5000 mAh-s lehet.

A kijelző maradhat 6,5″-es és Full HD+ felbontású a Redmi 10 esetén, ám már 90 Hz-es képfrissítéssel, ami szintén komoly előrelépés lehet. A kiszivárgott képek alapján még az sem kizárt, hogy a legnagyobb dobás az AMOLED-re váltás lesz, de erre azért még nem mernénk nagy tétben fogadni, mindenesetre az ujjlenyomat-olvasó biztosan nem hátulra kerül.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház