Újabb elektromos borotvával bővült a Xiaomi termékkínálata, köszönhetően a Mijia Electric Shaver S500C-nek. A készülék USB-C porttal érkezik, a három az egyben dizájnnal köszönhetően pedig borotválkozáshoz, tisztításhoz és ápoláshoz is megfelelő választás.

A borotva háromtányéros kivitelt kapott, a 360 fokben lebegő fej és dupla vágóél, ahogy azt egyébként a Soocas S3-nál is láttuk már. A működési elvi is hasonló, az egyik él először megemeli a szőröket, a másik pedig lenyisszantja, ezáltal sokkal simább arcbőr és alaposabb borotválkozás érhető el.

Az Infinitiy Floating Technology sem maradt el, akár 9 irányban engedi mozogni a fejet a borotva, plusz van egy rugalmassága is, hogy az arcbőrt és az arc kialakítását a lehető legtökéletesebben kövesse.

A Mijia Electric Shaver S500C élei akár 3000 fordulat/perc sebességgel is képesek pörögni, a levehető fej helyett pedig választható tisztítókefe is, méghozzá 20 000 finom szállal. A borotva beépített kijelzővel is rendelkezik, amin látható a töltöttségi szint, az utolsó 5%-nál pulzálva jelzi a kütyü, hogy éjes.

Az IPX7 védettséget élvező elektromos borotva 299 jüanos áron kerül forgalomba Kínában.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSGizmoChina
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.