A Poco M3 immár hivatalosan is leleplezésre került, ez a vállalat első olyan készüléke, ami a megfizethető árkategóriában próbál szerencsét.

A készülék azonnal magára vonzza a tekinteteket, na nem az előlap, hanem inkább a hátlap miatt. A kamerahármas ugyanis egy hatalmas fekete „szigeten” fekszik, ide rajzolták a méretes POCO feliratot is. Színek tekintetében is jól áll a mobil, hiszen a fekete mellett van kék és sárga variáns is.

A 9,6 mm vastag és 198 grammos Poco M3 legnagyobb ütőkártyája kétségtelenül a 6000 mAh kapacitású akkumulátor, ami nem csak önmagát tudja 18W-tal teleszívni energiával, hanem a megfelelő kábellel más eszközöket is tud ilyen sebességgel tölteni. A dobozban 22,5W-os töltőfejet találunk.

A cégnél nem is fukarkodtak a számokkal, szerintük könnyed használat mellett akár 5 napig, normáls használattal pedig 3 napig is képes elketyegni egy feltöltéssel a készülék.

Persze más téren sem áll rosszul ez a modell, már a kategóriához mérten, hiszen 6,53″-es, Full HD+ felbontású (1080 x 2340 pixel), 60 Hz-es IPS kijelzőt kapott Gorilla Glass 3 védelemmel, felül egy 8 MP-es szelfi egységgel.

Hátul három kamera várja a fotózni vágyókat; van egy 48 MP-es (f/1,79) normál lencse, valamint egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység szenzor. Videózni Full HD-ban 30 fps-sel lehet.

A Poco M3 hardveres erejét a 11 nm-es Snapdragon 662-es lapka adja, kiegészítve 4 GB LPDDR4X RAM-mal és 64/128 GB-os (UFS 2.1/2.2) tárolóval. A maximum 512 GB-os microSD támogatás sem maradt el szerencsére.

Jó hír a sztereó hangszóró, az oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasó, valamint az infra is. Az Android 10-zel és MIUI 12-vel forgalomba kerülő készülék, méghozzá 149 illetve 169 dolláros áron (előrendelőknek külföldön lesz egy kis kedvezmény ebből).

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.