Hamarosan hazánkban is elérhető a Redmi Buds 6 Play

Szeptember végén érkezik a Redmi Buds 6 Play fülhallgató, amely egyaránt kitűnő hangminőséget és kényelmes viseletet kínál kompakt, stílusos formában.

A mindössze 3,6 grammos fülhallgatók szinte észrevehetetlenül könnyűek, hosszabb ideig tartó kényelmes viselést biztosítanak. A 10 mm-es dinamikus meghajtók felelnek a letisztult, részletgazdag hangzásról, amely 5 előre beállított EQ-mód segítségével könnyedén testre szabható.

Az AI zajcsökkentő technológia garantálja a zavartalan telefonhívásokat még zajos környezetben is. A fülhallgató egyetlen töltéssel 7,5 órányi üzemidőt biztosít, míg a töltőtokkal összesen akár 36 órát is használható. Amennyiben nincsen idő hosszabb töltésre, semmi gond, mindösszesen 10 perc töltéssel 3 órányi lejátszást érhetünk el.


A Bluetooth 5.4 biztosítja a stabil és gyors csatlakozást, a Google Fast Pair funkcióval pedig pillanatok alatt párosítható Android készülékekkel. Az IPX4 vízállóság a mindennapi kihívásoknak tökéletesen megfelel, legyen szó edzésről vagy esőről.

Az új Redmi Buds 6 Play ideális választás mindazok számára, akik a kényelmet és prémium hangzású fülhallgatót keresnek.

Amíg azonban a Redmi Buds 6 Play megérkezik, ajánljuk a szintén kiváló Redmi Buds 6 Active TWS sztereó Bluetooth fülhallgatót, amelyet már most is beszerezhet:

https://mstore.hu/redmi-buds-6-active-tws-sztereo-bluetooth-fulhallgatok