A Youpin platformon belül került piacra a Xiaomi legújabb terméke, a Little Whale Wash Antibacterial Smart Toilet, vagyis az okosvécé, méghozzá 1999 jüanos áron.

Az újdonság kétféle verzióban vásárolható meg. Van a szerényebb tudású Qingyun, illetve egy drágább, 2799 jüant kóstáló Jingyun modell is. Mindkét WC-t víztartály, szifon és erős öblítőerő nélkül tervezték, ezzel pedig jelentős mennyiségű víz megspórolására nyílik lehetőség. Az ülőke antibakteriális, plusz csillapított, így nem csapódik le, nem kelt zajt ezzel.

A vécéket lábintéssel lehet lehúzni, elég csak odatolni a lábunkat és máris indul a művelet, de ha valaki véletlen elfelejtené, akkor öt másodperc után automatikusan is sor kerül az öblítésre.

Azért az árat nem csak a fentiek indokolják, hanem az extrák is, úgy mint a négy fokozatban beállítható ülésfűtés (vagy nevezzük ülőkefűtésnek inkább), ami magától is képes szabályozni a hőmérsékletet, nehogy megégessük a fenekünket, vagy éppen az éjszakai halvány fény.

A Little Whale Wash Antibacterial Smart Toilet Jingyun még ennél is többet tud, hiszen bidéként is használható, ezen kívül képes a permetező sáv öntisztítására, rendelkezik kijelzővel, szűri a vizet és még masszázsmosásra is képes. Ez aztán az élet.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag