Új okosórával rukkolt elő a Huami, a Xiaomi egyik almárkája. Az Amazfit Verge akár 5 napos üzemidőt ígér folyamatos pulzusmérés és ritkább GPS használat esetén. Van benne NFC, ráadásul a GPS még a GLONASS műholdakat is látja.

Az Amazfit Verge 1,3″-es, 360 x 360 pixeles, tehát kör alakú AMOLED kijelzővel rendelkezik, amit Gorilla Glass 3 üveg véd. Maga az óra 12,6 mm vastag és 46 g-ot nyom, IP68-as védettséggel is rendelkezik, vagyis használható fürdés közben, de úszáshoz már nem ajánlott.

A kütyüt korrekt hardverrel szerelték fel, ez kétmagos processzort, 4 GB-nyi tárhelyet (1,9 GB használható fel) és 512 GB-os jelent. Egyedi rendszer fut rajta, ami a pulzusmérés helyett minden fontos történésről értesít, számos sportolási tevékenységet ismer és rendkívül gyorsan látja el a feladatokat.

A hívásokat a beépített mikrofon és hangszóró segítségével akár az Amazfit Verge segítségével is lebonyolíthatjuk. Az Amazfit Verge már kapható a Xiaomi.hu webáruházban, méghozzá mindössze 39 990 forintért.