A Xiaomi kötelékébe tartozik már nagyon régóta egy olyan vállalat, amiről Európában még nem sokan hallottak, Távol-Keleten mégis egyre nagyobb nevet szereznek maguknak. Ez a Haylou, amit érdemes egy kicsit kínaias csücsörítéssel „hello”-ként kiejteni. Mivel a cég összeszedte a következő termékhez szükséges pénzösszeget, így elkészültek az új okosórával, ami a Haylou Solar Smart Watch névre hallgat, és már a második a sorban.

A megnevezéssel ellentétben nincs köze a kütyünek a napelemhez, ám a 30 napos üzemidő mellett erre aligha lenne szükség, ráadásul az egy hónapos működés 24 órás automatikus pulzusmérés mellett értendő. Szóval, elég korrekt a felhozatal, hardveres téren is.

A Haylou Solar eleve csak 150 jüanba (nagyjából bruttó 9-10 ezer forintba) kerül, ezért mégis kapunk egy 1,28″-es, kör alakú, 240 x 240 pixel felbontású LCD panelt, amit 45,3 mm-es keretbe csomagoltak bele, a szíj 22 mm-es, az óratest pedig fémből készült.

Remek hír az IP68-as védettség, emellett a Solar képes figyelni az alvást, több sporttevékenységet ismer, és a pulzust is méri.

A Haylou Solar Bluetooth 5.0-n keresztül kapcsolódik az iOS vagy Android készülékekhez, nem meglepő módon képes kijelezni az értesítéseket, lehet róla vezérelni a zenét, látható, hogy milyen időjárás lesz stb. A Solar tehát már a második okosóra az LS1 után, ami sikert sikerre halmozhat majd.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.