A Huami a napokban nevezte át az Amazfit alkalmazást Zeppre, ezzel is arra utalva, hogy komoly változások elé néz a Xiaomi egyik legfontosabb partnercége. Ennek eredménye is lett többek között a két új okosóra, a Zepp E Circle és a Zepp E Square.

Természetesen ezek nem az Amazfit termékek helyébe lépnek, hanem melléjük. A Zepp E Circle és Square is több képességben hasonlít egymásre, a szokásos pulzusmérés mellett pedig alvásfigyelésre, véroxigénszint mérésére is képesek.

A Zepp E Circle a nevéből is kitalálható módon kör alakú kijelzővel rendelkezik. Az 1,28″-es AMOLED panel felbontása 416 x 416 pixel, szemben a Square-rel, ami 1,65″-es és 348 x 442 képpontot jelenít meg. Az órák rozsdamentes acél keretet kaptak és különböző anyagú és színű szíjjal vásárolhatóak meg.

A Zepp E sorozat tagjai 12 spormódot ismernek, így biciklizés, mászás, úszás, séta, beltéri és kültéri futás stb. Az alvásfigyelést részletesen tudják végezni, tehát a kütyük nézik, hogy mennyi időt töltöttünk mély és felületes alvásban.

Az okosórát 5 ATM vízállóságot kaptak, de sajnos egyik sem rendelkezik GPS modullal. A mágneses csatlakozón keresztül tölthető akkumulátor kapacitása 188 mAh, ezzel 7-14 napig bírják az órák, függően attól, mit és mennyit használunk. A két kütyü ára megegyezik, 209 fontért lehet őket megrendelni.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshop: www.xiaomi.hu
Facebook: xiaomimagyarorszag
Instagram: xiaomimagyarorszag
YouTube: xiaomimagyarorszag