Azok után, hogy a Xiaomi a Mi márkanevet már nem csupán telefonoknál (és tableteknél), hanem okosóráknál is használja, hiszen novemberben bemutatkozott a Mi Watch, most újabb készülék érkezett, méghozzá Xiaomi Watch Color néven, de a részletekre csak január 3-án derül majd fény.

Az előzetesekből viszont elég sok minden kiderült már most, az okosóra ugyanis 1,39″-es, 454 x 454 pixel felbontású kijelzőt kapott, és természetesen elmaradhatatlan elem a pulzusmérő szenzor, a gyorsulásmérő, valamint a nyomásérzékelő. Alighanem vízálló is a kütyü, legalábbis az egyik képből erre lehet következtetni.

A Xiaomi Watch Color egyik legfőbb vonzereje a színességében rejlik, hiszen megannyi árnyalatban kaphatóak lesznek majd szíjak hozzá, ebből három már a fotókon is látszik, a fekete, az ezüst és az arany mondhatni biztosra vehető. Sőt, a szíjakat és a keretet kombinálva akár 1540 színkombináció is kijöhet, hogy mindenki megtalálja a számára legszebbet.

Az árazásról és egyéb specifikációk ról tehát újév után pár nappal beszél majd bővebben a vállalat, reméljük, szót ejtenek majd az európai forgalmazásról is, ha már a Mi Watch-nál ezt teljes homály fedi.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.