A Xiaomi bemutatta legújabb csúcskategóriás vezetékmentes fülesét, ami Xiaomi FlipBuds Pro névre hallgat. Ez az első olyan hangkeltő a gyártó kínálatában, ami aktív zajszűrést kínál, a vonzó képességek közé pedig még a 11 mm-es driver és a Qualcomm-féle dedikált audio chip tartozik.

Az ANC (aktív zajszűrés) akár a 40 dB-es külső zajokat is képes semlegesíteni, ez nagyjából a könyvtári nyüzsgést jelent a Xiaomi szerint. A FlipBuds Pro három mikrofonnal rendelkezik; az egyik egy beszélgetési mikrofon, a másik a háttérzajokat figyeli és szűri ki, a harmadik pedig arra figyel, hogy még véletlenül se legyen elnémítva a felhasználó hangja.

A QCC5151 Bluetooth chip segíti ezt elő, így még a nagyobb szél sem fogja rontani a hangminőséget. A Bluetooth 5.2 biztosítja a stabil és fejlett kapcsolatot, támogatott az aptX Adaptive Dynamic Codec Protocol is.

Az alacsony késlestetés nagy erény lehet, ám ez csak a következő mobilok tulajdonosainak adatik meg: Mi Mix Fold, Mi 11 sorozat, Mi 10 sorozat, Redmi K40 sorozat, Redmi K30 sorozat, Redmi Note 9 Pro.

Az akkumulátor kapacitásáról nem esett szó, de a Xiaomi szerint egy feltöltéssel 7 órányi zenehallgatás lehetséges, az USB-C-n keresztül és vezetékmentesen etethető töltőtokkal pedig akár 28 órányi muzsika hallgatható.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.