A Youpin a Xiaomi egyik platformja, ami több céggel való együttműködés következtében növekszik. A legújabb produktum a Haylou T16 TWS Earphones fülhallgató, méghozzá aktív zajszűréssel és 279 jüanos árcímkével.

A fülesen elöl és hátul is található mikrofon, ezek folyamatosan figyelik a környezeti zajszintet és ennek megfelelően állítják be a legjobb hangzást. Sőt, a cég szerint akár 35 dB-es zajszűrés is elérhető, ami még hívások esetén is rendelkezésre áll.

Összesen három zajszűrési módot lehet választani: áttetsző, normál és kültéri. Az áttetsző esetén a zene úgy szólal meg, hogy közben azt is halljuk, ha valaki beszél hozzánk. A normál módnál még hangosabb környezetben is a muzsikára koncentrálhatunk, a kültéri mód esetén pedig különféle tevékenységek között élvezhetjük a legszebb dallamokat (persze azért körülnézve, hogy mi történik éppen).

A Haylou T16 TWS Earphones előnye még a CCAW hangtekercs, ami a drágább fülesekben szokott csak benne lenni, ezzel a zenének és magának a hangzásnak is minősége is sokkal jobb. A Bluetooth 5.0 adott, így kétszer több adatot lehet megmozgatni, mint a 4.2-vel, plusz a fogyasztás is jóval kedvezőbb.

A füleshez járó töltődokkolót USB-C-n keresztül lehet etetni, a 600 mAh-s akkumulátorral, valamint a fülhallgatók energiaforrásával együtt nagyjából 30 órányi zenehallgatás érhető el. Hogy Európában kapható lesz-e a hangkeltő, arról egyelőre még nem esett szó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.