Még 2018-ban dobott először piacra tévékhez köthető hangszórót, ismertebb és angolosabb nevén soundbart a Xiaomi. A piac pedig rendkívül jól fogadta a hangkeltőt, leginkább a legtisztult külső, valamint a négy hangsugárzó (kettő magas, kettő mély) képességei miatt.

Most pedig egy még komolyabb hangszórószett érkezett, és azért szett, mert immár külön mélynyomóládát is kapott a rendszer, ami Xiaomi 100W 6.5 Inches Subwoofer TV Speaker névre hallgat. A maximum 100W-os teljesítményre képes speaker öt meghajtóegységből áll; két teljes tartományú, két magassugárzó és egy 6,5″-es mélynyomó képezi a repertoár részét.

Nem meglepő módon azt mondja a Xiaomi, hogy valóságos moziélményt garantál a Xiaomi 100W 6.5 Inches Subwoofer TV Speaker, van is ilyen mód benne. A kapcsolódás egyszerű és több módon is megtörténhet, úgy, mint a Bluetooth 5.0, az optikai, vagy éppen az AUX. Könnyedén csatlakoztatható a rendszer számítógéphez, táblagéphez, vagy éppen TV-hez is. Az ára persze a kategórának megfelelő, de a konkurenseknél kedvezőbb, nagyjából 220-250 dollárért csíphető el.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.