mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Október 28-a legfőképpen a Redmi Note 11 sorozat bemutatásáról szólt, ám maradt még ereje a gyártónak két másik termékre is, amik a viselhető eszközök és az audio kategóriába csöppennek bele.

Redmi Watch 2

A Xiaomi az elődnél vékonyabb kávákkal látta el az órát; a Redmi Watch 2 előlapján 1,6″-es-re nőtt a kijelző, ráadásul AMOLED panelre váltott a gyártó, ami 320 x 360 pixelt jelenít meg.

Immár akár 12 napos üzemidőre lehet számítani egy feltöltéssel, az etetés pedig mágneses csatlakozón keresztül történik.

Az Apollo 3.5-ös lapka 117 különböző sportmódot támogat, a Redmi Watch 2 pedig bírja a vizet is, hiszen 5 ATM vízállósággal bír. Adott a pulzusmérés, az alvásfigyelés és a véroxigénszint mérés is.

A készülékbe GPS-t is szerelt a Redmi, a kínai verzióban pedig mobilfizetésre alkalmas NFC is található. A Redmi Watch 2 egyelőre csak Kínában kerül forgalomba, méghozzá 400 jüanos áron.

Redmi Buds 3 Youth Edition

Nem meglepő módon a Redmi Buds 3 Pro visszafogottabb változatáról van szó, ami a „macskafül” kialakításának köszönhetően az átlagosnál kényelmesebben ül a fülben.

A füles összesen 18 órányi üzemidőt ígér a tokkal együtt, ami elmarad a Pro 28 órájától, de még így is elegendőnek mondható. A tartó USB-C-n keresztül tölthető, a fülhallgatók pedig Bluetooth 5.2-n keresztül csatlakoznak és IP54-es védettséggel bírnak. A Redmi Buds 3 Youth Edition ára Kínában 100 jüan lesz.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház