A Redmi egész komoly sajtóeseményt rittyentett össze, amin több termék is bemutatkozott. Az egyik legnagyobb meglepetés a Redmi AirDots 3 Pro lett, ami egy vezetékmentes fülhallgató, méghozzá bombasztikusan jó áron, aktív zajszűréssel.

Az utóbbi időben meglehetősen populárissá váló ANC (vagyis zajszűrés, angolul active noise cancellation) a legnagyobb hívószó a hangkeltő esetén, ráadásul mindössze 69 ms-os késleltetést garantálnak a fülesek, ami zenelejátszás vagy videonézés során is jól jöhet.

Akár 35 dB-es külső zajt is képes semlegesíteni a kütyü, és akár két telefonhoz is egyszerre csatlakoztatható. A 35 mAh-s akkumulátorokkal rendelkező babok normál módban 6, zajszűréssel 3 óráig bírják szuflával. A dizájn már jól ismert, láttunk más hasonló külsővel rendelkező, de olcsó modellt, a töltőtok is ismerős, ám ez az USB-C töltés mellett még wireless is etethető.

Már a Redmi AirDots 3 Pro tudásának hallatán is indulna a boltba az ember, de a 299 jüanos (nettó 13 500 forintos) ár egészen hihetetlenül kedvező, és ha több is lesz itthon (már ha eljut ide), akkor is olcsóbb lesz, mint a konkurensek.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház