Kínában hivatalosan is piacra került a Mijia légtisztítójának harmadik generációja, a Xiaomi Air Purifier 3. A népszerű eszköz először 2014-ben mutatkozott be. Az új modell számos előrelépéssel kecsegtet, a teljesítménye is teljesen más szinten mozog, ára pedig 899 jüan.

A korábbi generációkkal összehasonlítva az egyik legnagyobb különbség, hogy az Xiaomi Air Purifier 3 sokkal több levegőt tud megmozgatni, ez 6660 litert jelent percenként. Ugyanígy a CADR érték is jobb lett, méghozzá 29%-kal, immár 400 m3/h-ról beszélhetünk, és 37 m2-es szoba helyett immár egy 48 m2-esben is használhatjuk.

A Xiaomi Air Purifier 3 hangja továbbra is szinte észrevehetetlen, mindössze 32,1 dbA a zajszintje, a maximális áramfelvétele pedig csupán 38W. Nem maradt el a kör alakú OLED kijelző, amin olvashatjuk például a páraszintet, a PM 2.5 értéket, a hőmérsékletet, vagy éppen a hálózati kapcsolatot. Három gombot is elhelyeztek a légtisztítón a kényelmesen és könnyebb vezérlés érkedében.

Az eszköz élőben közvetít a levegő minőségéről, Kínában pedig még a hangvezérlés is rendelkezésre áll, a Mijia alkalmazás pedig részletesen segít monitorozni mindent. A Xiaomi Air Purifier 3 európai megjelenéséről még nem esett szó, de valószínűleg még ebben az évben eljön az öreg kontinensre.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.