Régóta várta mindenki, be is mutatkozott a Xiaomi Mi Air 2 Pro. Habár dizájnban láttunk már hasonlót a piacon, a második generáció mégis jelentősen elkülönül a Mi Air 2-től. Kizárólag fekete színben kapható, az ABS plasztik külső pedig a keményebb műanyagok közé tartozik. A fülesek egyenként 6,5 grammot nyomnak, a töltőtokkal pedig 60 gramm az össztömeg.

A fülesek LCP kompozit membrános, 12 mm-es, folyadékkristályos dinamikus tekercstekerccsel rendelkeznek, méghozzá grammy master hangolással a stúdió minőségű hangzás eléréséhez. A fülhallgató támogatja az aptX, valamint az LHDC V3 audio kodekeket, a késleltetés pedig mindössze 100 ms.

A Xiaomi Mi Air 2 Pro legnagyobb ütőkártyája viszont kétségtelenül az aktív zajszűrés (ANC), így a kütyü 35 dB-es zajt is képes semlegesíteni. A hangkeltő a töltőtokkal együtt 28 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, ebből 7 órát tudnak a fülesek, ha nincs bekapcsolva a zajszűrés. Tölteni USB-C-n és vezetékmentesen is lehet, a kapcsolat pedig Bluetooth 5.0-n keresztül épül fel.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag