Pár napja a Redmi indiai vezetője, Manu Kumar Jain posztolgatott arról, hogy hamarosan érkezik egy új fülhallható a kínálatba. Most pedig meg is történt a bejelentés, és piacra lépett a kütyü, méghozzá Mi Dual Driver In-ear Earphones néven.

A hallójáratba illeszkedő kialakítású füles hívószava a kettős meghajtás, ami a kategóriához képest sokkal jobb hangminőséget garantál. A két driver (amik 8 és 10 mm-esek) gazdag hangtartománnyal kecsegtet, mély basszusokkal és korrekt középhangokkal. A fejlesztés során arra is figyeltek, hogy megfelelő legyen a frekvenciatartomány és alacsony a torzítás.

A Mi Dual Driver In-ear Earphones másik előnye a passzív zajszűrés, plusz kiemelendő az eloxált alumínium külső, ami könnyű, taszítja az ujjlenyomatokat és némileg karcálló is.

A fülhallgató mágnesesen össze tudna kapcsolódni, hogy nyakban is hordhassuk, ha nem használjuk, a kábel pedig nem gumbancolódik össze. A 2020 iF Gold díjra pályázó füles mellé két további gumiharangot csomagolnak, a vége pedig 3,5 mm-ben végződik, méghozzá derékszögben. Ára mindössze 11 dollár, más kérdés, hogy egyelőre nem tudni, errefelé mikor lesz megvásárolható.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu