Hamarosan újabb vezetékmentes fülesek kerülnek be a Mismart Webáruház kínálatába, amelyek közül az egyik klasszikusabb kialakítású, a másik pedig kimondottan a sportosabb életet élőknek készült.

Haylou GT3 vezeték nélküli fülhallgató – élvezd a tökéletes hangzást

A Haylou GT3 stabil kapcsolatot kínál a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően, az IPX4 védelem pedig a verejtékezés miatt jöhet jól. 7,2 mm-es driverekkel rendelkeznek a kis hangkeltők, a széleskörű kompatibilitás miatt pedig okostelefonhoz vagy éppen számítógéphez is használható.

Az üzemidő oldalanként nagyjából 4 óra, a töltőtokkal viszont összesen 28 órányi zenehallgatás hozható ki. Szerencsére a viselet is kényelmes, mindössze 3,9 grammos fülesekről beszélünk, stabilan helyezkednek el a fülekben, mégsem érezzük szinte, hogy benne vannak.

Haylou T17 – ideális vezeték nélküli fülhallgató az edzéshez

A Haylou T17 kimondottan futáshoz vagy más sporttevékenység végzéséhez készült, az IPX7 védelem akár komolyabb edzéshez is megfelelő társsá teszi. Mivel van egy pántja, így a fülre úgy akaszkodik fel, hogy kényelmes legyen, mégis még nagyobb mozgások során se essen ki. Egy feltöltéssel akár 6 órányi muzsikálás lehetséges, a töltőtokkal pedig 30 óra érhető el, ráadásul a tok vezetékesen és vezetékmentesen is tölthető.

Oldalt érintőfelülettel rendelkezik a Haylou T17, így könnyedén tudjuk fogadni a hívásokat, vagy előhívni a hangasszisztenst. Jól jöhet a mikrofonos zajszűrés is, hogy a csevegések is jó minőségben történjenek, a zenét pedig képes megállítani, ha kivesszük a füleinkből, hiszen külön kis infraszenzorokkal rendelkezik.

A Haylou GT3 és a Haylou T17 tehát június közepe felé már elérhető lesz, az árakat hamarosan megtudjuk és utána közzé is tesszük.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.