A Redmi Note 8 egy meglehetősen jó középkategóriás készülék, ám számos európai országban nem lesz hivatalosan elérhető, ráadásul nem rendelkezik NFC-vel sem. Igen ám, de egyre inkább úgy fest, lesz igazi örököse a Redmi Note 7-nek, méghozzá Redmi Note 8T néven, ami most le is fotóztak valahol, számos specifikációt megosztva így a publikummal.

A képek szerint a 8T előlapjának nagy részét a 6,3″-es, Full HD+ felbontású kijelző foglalja majd el, Gorilla Glass 5 védelemmel. Belül Snapdragon 665-ös lapka dolgozik majd, a naftát pedig a 4000 mAh-s akkumulátor biztosítja. Örömteli hír, hogy négy „kamera” lesz hátul, mint a Note 8 Prónál, csak itt 48 MP-es lesz az elsődleges, és lesz mellett egy makró, egy mélységélesség és egy nagylátószögű lencse.

A következő fotón a doboz és a telefon hátlapja látható, méghozzá kék színben, a 18W-os gyorstöltő EU dugaszos, ebből is adódik, hogy valószínűleg az öreg kontinensre szánják a készüléket.

Egyelőre kérdés, hogy mikor láthat napvilágot a várhatóan 4/64 GB-os, valamint NFC-vel rendelkező Redmi Note 8T, nagy eséllyel még karácsony előtt megtörténik ez.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSGSMArena
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.