A Huami még korábban mutatta be az Amazfit Bip U névre keresztelt olcsó okosóráját, ami a GTS 2 és a GTR 2-höz hasonlóan az európai földrész meghódítására készül. A kütyü elején egy 1,43″-es, 320 x 302 pixel felbontású TFT kijelzőt találunk, méghozzá színes panellel, 2.5D-s Gorilla Glass 3 üveggel és ujjlenyomat-mentes bevonattal. Akár 50 különböző óralap közül lehet választani, de csak kettőt lehet egyszerre telepíteni a készülékre.

Az Amazfit Bip U mindössze 31 grammot nyom, a polikarbonát vázra szilikon szíj csatolható. Jól jöhet az 50 méteres vízállóság, a 230 mAh-s akkumulátor pedig nagyjából 9 napig bírja egy feltöltéssel. Persze ez függ attól is, hogy a 60 sportmód közül mennyit és mennyi ideig használunk, a GPS viszont nem fogja meríteni az órát, lévén az nincs benne (a Bip U Próban igen), a lokalizációhoz okostelefonra van szükség.

Az egészségügyi képességek közé állandó pulzusmérés, SpO2 szenzor, stressz monitorozás, valamint menstruációs ciklus tartozik, de az óra képes az alvást is figyelni a REM ciklusokkal együtt. Természetesen nem maradt el a kameravezérlés, az időjárás, a PAI érték, valamint az értesítések kijelzése sem.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag